AppVoordat je synchroniseerd, kan je zelf aangemaakte actiepunten verwijderen.Nadat je hebt gesynchroniseerd, heb je de hulp nodig van een beheerder om actiepunten te verwijderen. Als je een actiepunt per ongeluk hebt aangemaakt, kan je hem verwijderen voordat er is gesynchroniseerd.Website Wie kan actiepunten verwijderen?Alleen beheerders kunnen actiepunten verwijderen via de website.Om actiepunten te verwijderen, ga naar de Tekening Omgeving of het actiepunten dashboard.Tekening omgevingActiepunten Dashboard
Assistant
Responses are generated using AI and may contain mistakes.