Hoe stel je gebruikersrollen in?
Gebruikersrollen hebben direct invloed op de inspectie en formulierrechten van een gebruiker. Let op met het aanpassen van gebruikersrollen na het wijzigen van gebruikersrechten.
Wat houdt Geactiveerd in? Wanneer je wilt dat een gebruiker toegang heeft tot het project, selecteer je Geactiveerd. Wanneer een gebruiker geen toegang mag hebben tot het project, de-selecteer je deze optie. Gebruikers kunnen niet verwijderd worden, dit is om de gegevens in het project te beschermen.







