Druk op het bewerkicoon . Hetzelfde scherm als bij het maken van een locatie. Na het maken van de wijzigingen druk je op Voeg locatie toe om de wijzigingen op te slaan. Verwijderen
Druk op het prullenbak icoon om de locatie te verwijderen. Dit kan alleen als een locatie nog niet is gesynchroniseerd. Is dit wel gebeurt, moet de locatie via de website verwijderd worden. _______________________________________________________________________________ Op een Android apparaat kunnen we locaties verplaatsen / bewerken / verwijderen als volgt: Om een locatie te verplaatsen / bewerken / verwijderen druk je op de locatie en houdt je deze ingedrukt. Vervolgens zal er middenin het scherm een menu met mogelijkheden verschijnen. Verplaatsen Druk op Verplaats locatie om de locatie te verplaatsen. Druk op de plek in je scherm waar de locatie moet komen te staan. Druk op Plaats om op te slaan. Bewerken Druk op Bewerk en hetzelfde scherm als bij het maken van een locatie zal verschijnen. Na het maken van de wijzigingen druk je op Voeg locatie toe om de wijzigingen op te slaan. Verwijderen Druk op Verwijder locatie en daarna op OK om de locatie te verwijderen. Dit kan alleen als een locatie nog niet is gesynchroniseerd. Is dit wel gebeurt, moet de locatie via de website verwijderd worden.

