- Wanneer je probeert in te loggen met jouw nieuwe gegevens, zal de app de melding re-sync users geven. Klik hier op en daarna zouden de nieuwe inloggegevens moeten werken.
- Log in op de app met iemand anders zijn inloggegevens en synchroniseer het project. Log daarna uit en log met jouw eigen gegevens in.
- Verwijder het project en voeg deze opnieuw toe. Klik hier om te zien hoe je dat doet./en/faq/troubleshooting-on-mobile/remove-and-re-add-project



